05 Apr kl. 10.44

Efterlängtad sovmorgon

 
Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost ( smoothie som vanligt, blev till och med ett ägg till! ) samtidigt som jag håller på att packa ner mitt älskade 50mm objektiv som jag sålt. Känns lite jobbigt att skicka iväg det då jag inte har hittat någon ersättare så har bara mitt super tunga och klumpiga 70-200 objektiv, vilket är till för sport och inte vardags fotografering. Men som sagt letar jag ett 24mm 2.8 objektiv till min Canon 7D. I morse när jag satt på bussen påväg hem så fick jag någon idé om att jag ville köpa en kompaktkamera, kikade runt och hittade några favoriter men jag är så otroligt dålig på kompaktkameror och vad en bra är för något, har bättre koll på sytemkameror. 
 
Nu ska jag dricka upp min smoothie sen är det dags att bege sig till tåget och åka till skolan. Börjar inte förens halv ett idag vilket är helt fantastiskt, slutar däremot vid klockan sex eftersom jag har sceniska. 
 
Underbart vårväder idag!
2017-04-05 / 10:44:12 / Life


Kommentarer
norrbotten emma

vilka fina foton och skönt med sovmorgon!

ha en bra dag

Mirjam Therese

Jättevackra bilder! Jag tycker särskilt mycket om den längst upp till vänster :) Jag hoppas att du hittar ett 24 mm objektiv snart :)

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback